Uttråkad

Idag har jag varit lite uttråkad. Även om jag springer runt och försöker få med matte att leka med mig så vill jag egentligen vara ute och leka men det är inte kul att det fortfarande är kallt och en massa snö ute.
Men matte lät mig leka i trapphuset tills jag blev skrämd av en granne då kan min svans bli så tjock som på bilden nedan.


Jag gillar att gömma mig

Det finns många ställen som folk kan tro är omöjliga för nån som mig att ta mig in men jag e rätt slank och klarar det mesta. Jag gillar mörka trånga utrymmen.


Kattgodis som är 100% naturligt!

Idag fick jag för första gången smaka kattgodis från Planet Pet Society. Väldigt gott! Jag fick godis med smak av tonfisk. Kattgodiset är gjorda av 100% naturliga ingredienser så inga konserveringsmedel o sånt. Sen går 1% av försäljningen till välgörande ändamål. Jag hoppas matte fortsätter att köp det godiset till mig.


Ligger här i gropen

Matte kollar på melodifestivalen så jag gör sällskap o burade ner mig i en grop här på täcket.
Innan det började tog jag en 5-minuters promenad ute på gården. Matte stängde balkongdörren efter mig för det var så kallt men när jag ville in sen jamade jag så högt att matte kom springandes direkt. Jag kan ja!


Nya leksaker!

Ledsen att jag inte skrivit på ett tag men det har inte hänt så mkt nytt förrän idag. Idag kom matte hem med en klösmöbel o det e perfekt för jag har ingen inomhus, förutom klösgrejen som jag fick förut o inte alls gillade för det var bara myntan som följde med som var rolig.
Sen fick matte besök o de hade en leksak med sig de också. Den verkar intressant men jag spar den till imorn, eller inatt om jag känner för att reta matte lite medan hon försöker sova.


RSS 2.0